escape room build

"Juweeltjes met passie, handgemaakt !"

Bracke M.
ontwerpster

Over mezelf

Hoi,
Mijn naam is Melissa en ik maak al even juweeltjes voor mezelf en vrienden. Ik ben telkens op zoek naar nieuwe creatieve oplossingen. Wat kan beter? Welke verf past beter? Kan het ontwerp net even anders? Samen met de hulp van mijn vriend heb ik het sinds kort iets professioneler aangepakt. Met de uitbreiding van onze laser machine kunnen we nu zelf onze basisvormen ontwerpen. Alles wordt met de hand gemaakt, en eventueel geschilderd. Het aanbod is momenteel nog zeer beperkt, kwaliteit komt op de eerste plaats.

Privacy enzo

Onze website gebruikt geen cookies of andere rare dingen. Wij slaan ook geen persoonlijke gegevens van je op. Na het verzenden van je pakje zijn we je helemaal vergeten :-) Grapje ! We vergeten je nooit, maar we mogen wettelijk geen persoonlijke info van je bewaren.

Defecten, problemen?

Contacteer ons via het formulier, alles kan opgelost worden.

Praktisch

Elk skukje wordt met de hand nog bewerkt. Na een zorgvuldige selectie worden ze samengesteld. Na de bestelling ontvang je een mailtje met de betaalgegevens van ons. Na ontvangst van betaling vertrekt het stukje de volgende dag. Indien je een wens of aanpassing op maat wenst zal het verwerken wat langer duren.

Praat met ons

* Velden met een sterretje zijn nodig.

Contact us

Silent.be Art
Eglantierstraat 36 (geen winkel)
9300 Aalst
Belgium
Ond.nr. 0892.001.310